Mottakskontroll og sluttkontroll

Oppdag vårt brede spekter av nøyaktige tjenester innen koordinatmålemaskiner, PMI-testing, hardhetstesting og MRB (Material Review Board) tjenester. Vi leverer pålitelige løsninger for kvalitetskontroll og materialevurdering.

Vår avanserte koordinatmålemaskin gir presis måling og inspeksjon av komponenter, mens vår PMI-test sikrer korrekt materialidentifikasjon. Med vår grundige hardhetstest og Material Review Board (MRB) tjeneste garanterer vi at dine produkter oppfyller de strengeste kvalitetsstandardene.

Hvorfor velge oss?

En av de viktigste grunnpilarene i vår leveranse er kvalitet. For å oppnå dette er hver enkelt ansatt ansvarlig og trent i å ivareta kundens kvalitetskrav. Krevende mål kan kontrolleres med 3D-koordinat målemaskin, eller ved bruk av andre avanserte måleinstrument.

Vi har i tillegg en egen kvalitetsavdeling som utfører sluttkontroll, og dokumentasjon av produkter etter kundens spesifikasjoner. Vårt MPS-system sikrer 100% produksjonsstyring og sporbarhet av ordrekretsløpet og medfølgende dokumentasjon. Våre kunder skal oppleve rask responstid på tilbudsgiving, og kort ledetid fra bestilling til ferdig leveranse.

Kompetanse på ulike materialer

Vårt brede spekter av materialer gjør oss i stand til å imøtekomme en mangfoldig rekke maskineringsbehov. Vi behersker høylegerte ståltyper som Duplex, Superduplex, Inconel og Super 13%, og leverer også nøyaktige resultater med materialer som 420M, 4136, 4140 og titan.

I tillegg er vår ekspertise ikke begrenset til metaller alene – vi er erfarne med bearbeiding av aluminium, kobber, messing og toughmet, og kan levere komponenter av høy kvalitet i disse materialene. Foruten metaller tar vi også på oss utfordringen med plastmaterialer, og vår omfattende erfaring sikrer at vi møter dine krav til presisjon og kvalitet, uavhengig av det spesifikke materialet.

CNC Produkter AS leverer dreide og maskinerte produkter til alle typer prosjekter og sammensatte ferdigprodukter.
Videre monterer, ferdigstiller og tester vi produkter der våre egne og eventuelle del-leverandørers produkter inngår.

Kontakt oss

Våre største kunder

Referanser til nye kunder blir sendt på e-post.