Montering

Montering og omfattende testing er kjernen i vår tilnærming til produksjon og levering av produkter og tjenester. Vi tar stolthet i å sikre at hvert eneste element som forlater vårt anlegg oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og pålitelighet.

Vår dedikerte avdeling for montasje og sluttkontroll er hjertet i denne operasjonen. Her samles et team av dyktige fagpersoner som er grundig opplært og erfarne i monteringsprosessen. Vi har et omfattende sett med retningslinjer og prosedyrer som sikrer at hver del monteres nøyaktig og i tråd med de spesifikasjonene som er fastsatt.

Før produktene forlater vårt anlegg, gjennomgår de en grundig sluttkontrollprosess. Dette omfatter omhyggelig inspeksjon av hvert eneste aspekt av produktet for å sikre at det oppfyller våre kvalitetsstandarder. Vi tar ingen snarveier når det gjelder kvalitetskontroll, da vi forstår viktigheten av å levere pålitelige produkter som våre kunder kan stole på.

Hvorfor velge oss?

En av de viktigste grunnpilarene i vår leveranse er kvalitet. For å oppnå dette er hver enkelt ansatt ansvarlig og trent i å ivareta kundens kvalitetskrav. Krevende mål kan kontrolleres med 3D-koordinat målemaskin, eller ved bruk av andre avanserte måleinstrument.

Vi har i tillegg en egen kvalitetsavdeling som utfører sluttkontroll, og dokumentasjon av produkter etter kundens spesifikasjoner. Vårt MPS-system sikrer 100% produksjonsstyring og sporbarhet av ordrekretsløpet og medfølgende dokumentasjon. Våre kunder skal oppleve rask responstid på tilbudsgiving, og kort ledetid fra bestilling til ferdig leveranse.

Kompetanse på ulike materialer

Vårt brede spekter av materialer gjør oss i stand til å imøtekomme en mangfoldig rekke maskineringsbehov. Vi behersker høylegerte ståltyper som Duplex, Superduplex, Inconel og Super 13%, og leverer også nøyaktige resultater med materialer som 420M, 4136, 4140 og titan.

I tillegg er vår ekspertise ikke begrenset til metaller alene – vi er erfarne med bearbeiding av aluminium, kobber, messing og toughmet, og kan levere komponenter av høy kvalitet i disse materialene. Foruten metaller tar vi også på oss utfordringen med plastmaterialer, og vår omfattende erfaring sikrer at vi møter dine krav til presisjon og kvalitet, uavhengig av det spesifikke materialet.

CNC Produkter AS leverer dreide og maskinerte produkter til alle typer prosjekter og sammensatte ferdigprodukter.
Videre monterer, ferdigstiller og tester vi produkter der våre egne og eventuelle del-leverandørers produkter inngår.

Kontakt oss

Våre største kunder

Referanser til nye kunder blir sendt på e-post.