Materialer

Utforsk vårt omfattende utvalg av metall- og plastmaterialer, inkludert Duplex, Superduplex, Inconel, og en rekke andre legeringer. Vi tilbyr også aluminium, kobber, messing, toughmet og en rekke plastmaterialer for dine spesifikke behov.

Vår omfattende produktportefølje dekker et bredt spekter av materialer for alle dine industrielle behov. Fra høytytende legeringer som Duplex, Superduplex, Inconel, Super 13%, 420M, 4136, 4140 og Titan til tradisjonelle metaller som aluminium, kobber og messing, samt avanserte materialer som toughmet.

Vi tilbyr også et utvalg av slitesterke plastmaterialer for å imøtekomme de mest krevende kravene i bransjen. Uansett prosjektets kompleksitet, har vi løsningene du trenger for å lykkes.

Hvorfor velge oss?

En av de viktigste grunnpilarene i vår leveranse er kvalitet. For å oppnå dette er hver enkelt ansatt ansvarlig og trent i å ivareta kundens kvalitetskrav. Krevende mål kan kontrolleres med 3D-koordinat målemaskin, eller ved bruk av andre avanserte måleinstrument.

Vi har i tillegg en egen kvalitetsavdeling som utfører sluttkontroll, og dokumentasjon av produkter etter kundens spesifikasjoner. Vårt MPS-system sikrer 100% produksjonsstyring og sporbarhet av ordrekretsløpet og medfølgende dokumentasjon. Våre kunder skal oppleve rask responstid på tilbudsgiving, og kort ledetid fra bestilling til ferdig leveranse.

Kompetanse på ulike materialer

Vårt brede spekter av materialer gjør oss i stand til å imøtekomme en mangfoldig rekke maskineringsbehov. Vi behersker høylegerte ståltyper som Duplex, Superduplex, Inconel og Super 13%, og leverer også nøyaktige resultater med materialer som 420M, 4136, 4140 og titan.

I tillegg er vår ekspertise ikke begrenset til metaller alene – vi er erfarne med bearbeiding av aluminium, kobber, messing og toughmet, og kan levere komponenter av høy kvalitet i disse materialene. Foruten metaller tar vi også på oss utfordringen med plastmaterialer, og vår omfattende erfaring sikrer at vi møter dine krav til presisjon og kvalitet, uavhengig av det spesifikke materialet.

CNC Produkter AS leverer dreide og maskinerte produkter til alle typer prosjekter og sammensatte ferdigprodukter.
Videre monterer, ferdigstiller og tester vi produkter der våre egne og eventuelle del-leverandørers produkter inngår.

Kontakt oss

Våre største kunder

Referanser til nye kunder blir sendt på e-post.